Galeriile Noblesse in Caminul - mai 2012

Galeriile Noblesse prezinta Stilul Minimalist!

Stilul minimalist a aparut inca din 1950 ca o manifestare, incepand cu operele  artistilor Robert Morris, Dan Flavin si Donald Judd ca apoi sa se manifeste in amenajarile de interior, relevante fiind lucrarile lui  Luis Barragan, Claudio Silvestrin si Tadao Ando ce mizau pe descoperirea de noi valente a jocului de lumini si texturi.

Paleta coloristica este una redusa, dominanta este non culoarea alb, apelandu-se la nuante monochrome sau bej-uri,crem-uri, caffe au lait, care sa redea tendinta actuala a stilului si anume o evolutie din zona rece (alb/negru specific anilor  70-80) spre abordarea contemporana, redarea naturalului, intervenind astfel si nuantele de verde, turcoaise, insa pastelate. In imaginile de mai jos Galeriile Noblesse va prezinta cea mai frumoasa colecti ce se incadreaza in acest stil: Colectia Watermark Freestyle.

Acest stil nu se rezuma la constrangeri  decorative , putand fi interpretat ca o modalitate de crearea a intregului spatiu ca un obiect de arta care sa redea o stare de liniste si calmitate,spatiul respira prin nonaglomerarea elementelor decorative si este ideal pentru amenajarea dormitorului pe acest stil. 

Acest stil se adreseaza persoanelor ordoate, implicand astfel o abordare simpla unde accentele cad pe mobilier,rezumandu-se la linii si forme care in sine definesc elementul artistic. In zona de bucatarie accentele cad pe corpuri de mobilier geometrice suspendate care mascheaza diferite aparaturi electrocasniceiar altele sunt vizibil expuse, devenind astfel adevarate obiecte decorative. Galeriile Noblesse va prezinta din numeroasele colectii : Passion si Contempora.

Tratarea bailor poate fi una deosebita, nuantele putand fi monochrome sau usor orientate catre cele naturale de lemn. La Galeriile Noblesse puteti gasi o gama variata de mobilier de bai, sanitare, placari si accesorii.

Lumina joaca un rol cheie in definirea stilului minimalist,corpurile de iluminat ajung a fi ele insele opera de arta care prin simplitate si design uimesc. Galeriilor Noblesse sunt reprezentantul  al numeroase branduri din Italia si Spania.

Spatiul minimalist este gandit ca un concept definit de claritate, bun gust  care sa confere senzatia de calmitate si relaxare intr-o maniera artistica.

In portofoliul Galeriilor Noblesse puteti gasi o gama variata de mobilier si decoratiuni iar cu ajutorul echipei noastre de designeri din cadrul Studio Insign va putem creea un spatiu minimalist autentic.

Galeriile Noblesse in Caminul - mai 2012