Galeriile Noblesse in Revista

Pasiune pentru muzica si design“Blue Eyes, Blue Eyes”, “Dance Dance”, “Mon Amour”, “El Condor Pasa” sau “Mexican Night” sunt doar câ=ateva dintre hiturile celebrei formatii olandeze BZN. Fani declarati ai acestei
trupe, proprietarii au cerut arhitectilor de la Studio Insign amenajarea unui spatiu de hobby si relaxare dedicat idolilor lor. Totul a fost realizat cu produse de cea mai buna calitate, furnizate de prestigioasele Galerii Noblesse.


Stilul clasic in amenajari se pare ca nu are varsta sau, mai bine spus, reuseste sa isi pastreze farmecul si prospetimea. Secretul consta in capacitatea designerilor si a arhitectilor de a fructifica prin inovatie si talent resursele inepuizabile ale numeroaselor curente care au facut istorie.

Reinterpretate si adaptate cerintelor de confort si functionalitate ale secolului XXI, un exemplu ar fi barocul ce a repurtat un succes rasunator in ultimii ani la marile targuri de specialitate, devin o adevarata moda pentru interioare. Si cum fiecare proprietar isi doreste o locuinta cu personalitate, atunci profesionistii apeleaza la latura
psihologica, armonizand stilul de viata al acestora la cel al casei. In cazul vilei prezentate in paginile revistei noastre, beneficiarii proiectului, pasionati de calatorii, muzica si mai ales, familiarizati cu profunzimea dictonului: “Detaliul face diferenta!”, si-au dorit o locuinta eleganta, confortabila, relaxanta, coerenta prin stilul abordat, si artistica prin sugestiile stilistice. Constructia are o suprafata de 200 mp, si este structurata pe mai multe nivele, subsol, parter ?i etaj, fiecare servind unor functii specifice. Realizarea proiectului a durat aproape un an de zile, si este in intregime opera biroului de design interior Studio Insign by Galeriile Noblesse.

Pas cu pas, timp de 11luni, masuratori, discutii cu clientul, realizarea de proiecte vizuale 3D, alegerea pieselor de mobilier, comandarea acestora, receptionarea si implementarea ideilor si solutiilor au dus la realizarea unui minunat exemplu de ceea ce inseamna pasiunea pentru frumos.

Subsolul este spatiul dedicat muzicii, mai exact band-ul olandez BZN, ce a incantat numeroase generatii de romantici, incepand cu anii ‘60 si pana astazi. Designerii au luat ca punct de plecare peretele imbracat in piatra, in jurul caruia au creat o intreaga poveste. S-au ales canapele impunatoare, masculine, tip Chesterfield, corpuri de iluminat cu forme spectaculoase, asemenea unor reflectoare, si mobilier de bar. Decorul este furnizat de impresionanta colectie a proprietarilor de postere, tablouri si obiecte ale trupei BZN.

Zona de dining, living si bucatarie este una deschisa, ampla, de socializare, amprentata clasic, innobilat de accentele cromatice folosite aici. Dinamici, joviali si plini de energii pozitive, proprietarii au optat pentru un mix de nuante calde, solare. Mobilierul este din lemn sculptat manual, iar materialele textile fac apologia matasurilor rare si pretioase. Arta, designul si mai ales bunul gust si rafinamentul sunt mereu la ele acasa, la Galeriile Noblesse, poate de aceea specialistii de aici se mandresc si cu un portofoliu de proiecte recunoscute pe plan international.


www.galeriilenoblesse

Galeriile Noblesse in Revista Galeriile Noblesse in Revista