Galeriile Noblesse in revista Domus - martie 2012

Galeriile Noblesse prezinta Stilul Rustic

Stilul rustic coincide cu traditiile artizanale ale diferitelor tari, fiind rezultatul activitatilor mestesugaresti dezvoltate de-a lungul timpului si luandu-si influenta din cultura tarilor din care provine. Cand ne gandim la stilul rustic, ne gandim la traditie, astfel culorile, materialele folosite fiind in stare cat mai naturala, bruta, ne gandim la autenticitate, la starea noastra primordiala, la simplitate, la prima legatura a omului cu adapostul sau.  
Astfel, fiecare zona sau cultura se  poate reflecta  in mod autentic in ambianta fiecarui spatiu a locuintei fie ca vorbim de bucatarii ,  dininguri , livinguri, bai toate regasite  in  imaginile de mai jos apartinand portofoliului Galeriilor Noblesse. 
Foarte multa lume agreeaza acest tip de amenajare deoarece creeaza o atmosfera intima, placuta, calduroasa, ne apropie de natura si ne introduce intr-o atmosfera de confort, familiara, foarte dorita si in dormitoare.
Folosind culorile de pamant, vopsele naturale, obtinem o imagine autentica. Tamplaria, arhitrava,  lambriurile si grinzile pot fi puse in valoare de culori puternice pentru a contrasta cu albul peretilor, astfel incaperea capata personalitate.Galeriile Nobesse pot oferi o gama variata de  pardoselil rustice din ceramica  sau piatra naturala.
Galeriile Noblesse prin oferta extrem de variata de produse si prin studioul de design STUDIO INSIGN iti pot recreea in mod autentic acest stil indiferent de spatiul dvs 
Galeriile Noblesse in revista Domus - martie 2012